Architecture by Carl Stahl

Som arkitekt söker du ofta ovanliga idéer till dina projekt. Rostfritt stål har visat sig vara ett idealiskt och mångsidigt material på grund av dess tidlösa elegans och robusthet. Med Carl Stahl´s rostfria stållinesystemet I-SYS, de rostfria näten från serien X-Tend och upphängningssystemet POSILOCK erbjuder Carl Stahl ett arkitekturprogram som är unikt på marknaden.


I-SYS

Stållinesystem i rostfritt stål. Med ett brett utbud av rostfria stållinor, detaljer och sammanställningar erbjuder vi innovativa arkitektoniska lösningar inom I-SYS. Passar till räckesfyllnad, stagning, och fasader.


X-TEND

Rostfria nät för arkitektur. X-Tends rostfria stålnät med sina unika egenskaper att anpassas till olika ändamål med en låg vikt. Passar till räcken, broar, trappor och flexibla djurutrymmen

 

 


X-LED

Rostfria nät med ljuspunkter/ledlampor med unika egenskaper som anpassas till olika ändamål. Passar till information- och reklamskyltar.

 


Fasadvegetation

Med I-SYS program, X-Tend och GREENCABLE, kan du göra fasaden grönare.

Flexibla nät i formbar stållinedesign som en perfekt spaljé för modern design med naturens skönhet.


POSILOCK

Upphängningssystem som passar till butiksinredning eller andra dekorativa miljöer. Systemet är moduluppbyggt med rostfria stållinor och olika beslag.